Összművész-sorozat
 
Különleges esmény
 
Operaház - Székely Bertalan terem | 16:00-17:00
 
 
 

Fotó: Csibi Szilvia, Herman Péter, Nagy Attila

"Összművész-sorozat"
Bátori Éva
magánénekesnővel

Ötödik vendégem február 15-én, 16 órától egy igazi világjárta énekesnő, Budai Lívia lesz. A Művésznő, nagy örömünkre egyre többet van itthon. Operaénekes és festőművészként lesz a vendégem. Dús színekben tobzódó tájképei ugyanolyan nagyszabásúak mint dús színekben tobzódó gyönyörű bársonyos hangja.
Ismét sok zenével fűszerezve eltöltött színvonalas szombat délutánra hívjuk Önöket, mely végén finom sütemény és kávé mellett kötetlen beszélgetésre kerítünk sort.
"A művészet komplexitása, mely elvarázsolja, megbabonázza az igazi művészt, nem létezhet határok közt. Sok művész van, ki ezt a komplexitást kutatva ecset, penna, vagy mondjuk agyag után nyúl. Nagy örömmel mutatok be olyan művészeket, kik életük folyamán több, paralell futó úton közlekednek. Vajon a hang inspirálja az ecsetet, a pennát, vagy fordítva: a színek kavalkádja ösztönzi az énekes művészt eme színek megszólaltatására a hangban? Léteznek érzések, melyeket nem lehet megénekelni de, elő lehet csalni máshogyan? Egy színpadi gesztus, mely egy géniusz remekművének eléneklésekor születik, vászon előtt festménnyé válhat? És az örök kérdés, mely az előadó és az alkotó művészi lét közti azonosságot és különbséget feszegeti? A válaszok ott lesznek szombat délutánonként Önök előtt." Bátori Éva

Vendégek voltak: Csavlek Etelka, Gulyás Dénes, Kasza Katalin és Csák József.
Jegyár: 2.000 Ft/fő (maximális kapacitás 60 fő, beengedés a Dalszínház utcai bejáratnál, 15.45-től, helyfoglalás érkezési sorrenden.)

Következő vendégeim:
- február 15., szombat 16.00: Budai Lívia
- új időpont! : március 29., szombat 16.00:
- új időpont! : április 30., szerda 18.00: Sass Sylvia
- május 17., szombat 16.00: Gárday Gábor