Bérletváltás 2014/15-re június 30-ig

Június 30-ig válthatók bérletek az Operaház és az Erkel Színház előadásaira. Látogatóink 50 különböző bérletből válogathatnak. Összeállításukkor megpróbáltunk minden igénynek megfelelni, így található köztük premier, balett, koncert, diák, nyugdíjas és családi bérlet is. Széles repertoárunk 25 bemutatóval bővül, köztük régi kedvencek láthatók új köntösben és régóta hiányzó darabokkal is készülünk.


Bérletváltás: 2014. június 30-ig.
 

A bérletújítás és bérletváltás helye és ideje: a Magyar Állami Operaház épületében (1061 Budapest, Andrássy út 22.) a kijelölt napokon 10 és 17 óra között. A bérletekkel kapcsolatban felvilágosítást a +36 1 332 7914-es telefonszámon ad az Operaház szervezési osztálya.

 

Bérleti tájékoztatónk letölthető a képre kattintva.

 

 

 

 

 

A nemzetközi színpadokról több mint húsz külföldi vendégénekes érkezik az Erkel és az Opera előadásaiba, a számos bemutató között szerepel A Rajna kincse és A bűvös vadász. A Magyar Nemzeti Balett is több bemutatóval készül, köztük A hattyúk tava című klasszikussal, emellett 11 koreográfiát tart műsoron. A Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara – az Opera együttese tíz hangversennyel várja a közönséget. Előadásaikat kiemelkedő karmesterek dirigálják, színpadra lép többek közt az elnök-karnagy, Pinchas Steinberg, Antoni Wit, John Axelrod és Vásáry Tamás. Az esti repertoár-előadásokon és bemutatókon kívül 16 helyszínen 59 különleges eseménnyel várja látogatóit a két színház.

 

A 2014/15-ös évad műsorkalendáriuma letölthető a képre kattintva.