Gianfranco de Bosio Verdi előadása

A világhírű olasz rendező, január végén induló Don Giovanni sorozatunk alkotója a Verdi bicentenárium alkalmából vállalta el az exkluzív előadást. A január 29-i ismertető ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött. 


Verdiről és munkásságáról egy gazdag képanyaggal illusztrált előadást meghallgatni önmagában is élmény, különösen, ha mindez egy nemzetközileg ismert, legendás rendező tolmácsolásában történik. Gianfranco de Bosio azért érkezik Budapestre, hogy a 2011-ben bemutatott nagy sikerű Mozart opera, a Don Giovanni felújító-próbáit felügyelje és az újonnan beálló művészeket instruálja. A Verdi-bicentenárium alkalmából azonban a rendező arra is vállakozott, hogy a budapesti közönséget egy külön előadás keretében bevezesse Verdi világába - úgy, ahogyan ő látja. 

De Bosio olasz nyelvű előadását dr. Lax Éva fordítja magyarra. Január 29-én, kedden 17.00 órától mindenkit szeretettel várunk az Operaház Székely Bertalan termébe (belépés a főbejárat felől). A körülbelül másfél órás ismertető ingyenes, de kizárólag előzetes bejelentkezés után látogatható. Kérjük, kolléganőnknél a következő elérhetőségeken regisztráljanak:

 

Kuczka Beáta


Tel: +36 1 81 47 199
Fax: +36 1 35 41 2 11
E-mail: kuczkabeata@opera.hu