Szerepelj az Operában!

Az Opera130 eseményre lelkes statiszták jelentkezését várjuk, akik játékos formában segítenek megidézni a múltat, eljátszani velünk az Operaház 130 évvel ezelőtti megnyitását.  Jelentkezz Te is szereplőnek! 


Legyél részese a történelemnek, nyisd meg velünk az Operaházat! Idén szeptember 27-én lesz kereken 130 éve, hogy Ferenc József császár jelenlétében, hatalmas érdeklődés közepette megnyitották a vadonatúj színházat. Mi most rekonstruáljuk az eseményeket. Az előkelőségek és a császári udvartartás a Budai Várból hintókon érkezik meg az Operaház épületéhez, ahol ezúttal is hatalmas tömeg fogadja majd. A látványosságra és szenzációra éhes tömeg csillogás iránti vágya miatti felfokozott lelkiállapotában betör az előcsarnokba.
1884. szeptember 27-én végül kitessékelték őket, de most csavarunk egyet a dolgok menetén, és az előcsarnokba betörő lelkes érdeklőket szeretettel látjuk Gálaelőadásunkon, ahol a jelen és a közelmúlt legnagyobb operacsillagainak csodálatos produkcióját élvezheti a közönség.
 
Játssz el a gondolattal! Játszd el velünk! Játszd el velünk újra! Az Opera130 eseményre lelkes statiszták jelentkezését várjuk, akik játékos formában segítenek megidézni a múltat, eljátszani velünk az Operaház 130 évvel ezelőtti megnyitását.  Jelentkezz Te is szereplőnek! 
 
 
 
Jelentkezés: Nagy Krisztián (nagykrisztian@opera.hu) főstatiszta szervező