Jelentkezés Kurt Rydl mesterkurzusára

A Magyar Állami Operaház 2013. május 13-17. között mesterkurzust hirdet, melyen Kurt Rydl világhírű basszista adja át tudása legjavát elsősorban fachtársainak. A kurzusra aktív és/vagy passzív résztvevők jelentkezését egyaránt várjuk.


Az aktív résztvevők jelentkezését 2013. április 30-ig várjuk az alábbiak szerint:

-          elsősorban basszus,- basszbariton,- bariton hangfajból (a nem ezekbe a fachokba tartozóktól is elfogadjuk a jelentkezést)

-          zeneművészeti felsőoktatási intézmény magánének szakán aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező ifjú művészjelöltektől

-          aktív magánénekesektől és/vagy a pályára készülő, énektanulmányokat magán úton folytató énekesektől

A jelentkezéshez egy rövid szakmai önéletrajzot kérünk mellékelni (benne felsorolva a kurzusra szánt anyagot), valamint e-mail címet és telefonos elérhetőséget.

A jelentkezés automatikusan nem jelent részvételt, a jelentkezések beérkezése után szakmai bizottság választja ki az aktív résztvevőket, akiknek száma limitált.

A szakmai bizottság által kiválasztott aktív résztvevők 2013. május 8-ától minden részletet (helyszín, beosztás) megtudhatnak a www.opera.hu/masterclass oldalon.

Passzív részvétel esetén a beérkezett jelentkezéseket időrendi sorrendben kezeljük, tájékozódni a fent megjelölt felületen lehet. A passzív résztvevők létszáma max. 50 fő.

Kérjük, hogy a jelentkezésben mindenképp emeljék ki: aktív vagy passzív részvevőként szándékoznak jelen lenni.

Jelentkezést kizárólag elektronikus úton fogadunk el a masterclassrydl@opera.hu címen.

A tárgyban kérjük, tüntesse fel: Rydl kurzus jelentkezés