Hétfőtől bérletújítás – mi már készülünk!

Összesen tíz pulttal, információs kiadványokkal, online- és bankkártyás vásárlási lehetőséggel készül az Operaház a hétfőn induló bérletújításra. Délelőtt tízkor nyitunk, csütörtökig kizárólag azokat a törzsnézőinket várjuk, akik ebben az évadban is rendelkeznek operaházi bérlettel. Utána mindenki mást!


Idén a megszokottól eltérően egy hónappal korábban, április 15-én indul az Operaház és az Erkel  2013/14-es szezonjára szóló bérletújítás. Hétfőn, április 15-én délelőtt tízkor indul a bérletváltás – először kizárólag az ebben az évadban operaházi felnőtt- és nyugdíjas bérlettel rendelkező nézőinknek. Csütörtökig minden nap 10.00-től 17.00 óráig várjuk törzsnézőinket. Ezután következnek az új vásárlók, akik április 22-étől egészen június 30-áig válogathatnak 48 bérletsorozatból, immár az Erkel Színházba is 18 féle konstrukcióból – akár gyermekek számára összeállított előadáscsomagokra. Ifjúsági bérleteinket első körben a tanintézményeknek ajánljuk, május 20-a után tudnak egyéni vásárlóink is válogatni a családi bérletekből.

Újdonság, hogy mind a tíz bérletújító terminálnál a készpénz mellett bankkártyával is lehet fizetni, emellett elfogadunk OTP és MKB SZÉP Kártyát is. Akik online szeretnék megváltani a jövő évadra szóló bérletüket, április 15-én reggel nyolc órától egészen június végéig bármikor megtehetik.

 

Ahogy a fotókon is látják, mi már készen állunk, várjuk Önöket szeretettel!

 

A 2013/14-es évadunk BÉRLETI TÁJÉKOZTATÓJÁT ITT letöltheti.