Opera Maximus

Közösen kínál cirkuszi- és operaélményt a Fővárosi Nagycirkusz és a Magyar Állami Operaház! A Circus Maximus – Itália cirkuszcsodái, valamint a Hófehérke és a 7 törpe balett adaptációjának két-két előadására (júniusban és júliusban) lehet kedvezményes árú minibérletet venni a két intézmény jegypénztáraiban.


A Circus Maximus – Itália cirkuszcsodái című produkcióban a műfaj évszázados tapasztalatait, az itáliai mesterek generációkról generációkra szálló hagyományait és tudását, valamint a mai kor látványos technikai vívmányait ötvözve elevenednek meg a porondon különböző történelmi korok és a mese fantáziavilága. Artisták, egzotikus állatok, látványos vízi technika, lézerfények és fényszökőkút, valamint csodálatos kosztümök ígérnek minden érzékszervre ható különleges élményt. A Grimm testvérek klasszikus története, A Hófehérke és a 7 törpe ezúttal Kocsák Tibor zenéjére, ifj. Harangozó Gyula koreográfiájában, a Magyar Nemzeti Balett művészeinek előadásában kerül színre.

A minibérlet ára a két előadásra váltott, szabadon párosítható jegy árát együtt tartalmazza, az ülőhely kategóriáktól függően. A Magyar Állami Operaház és a Fővárosi Nagycirkusz pénztáraiban a két intézmény belépői közösen vásárolhatóak meg.