A 74 éves Berczelly István debütál az Aidában
Fotó: Éder Vera

Kiváló és örökifjú énekművészünk egy Don Giovanni és egy Don Carlos széria után máris egy Aida debütálásra vállalkozott: A király szerepében lép életében először színpadra az Erkel Színházban. A produkció teljes szereplőgárdája parádés: Komlósi Ildikó, Sümegi Eszter, Mester Viktória, Fekete Attila, Palerdi András, Fokanov Anatolij. 


Az Erkel Színház március 1-jei újranyitása óta teltházas, hatalmas sikerű előadásokkal örvendezteti meg a közönséget. A nézők minden alkalommal vastapssal ünnepelték a Don Giovanni, a Don Carlos és az eddigi János vitéz sorozatot, a vidéki és határon túli operatagozatos színházak produkcióit csokorba kötő Primavera13-fesztivált, valamint a Pas de trois balett-esteket is.

Április 18-ától egy újabb közönségkedvenc következik: Giuseppe Verdi Aidája Csikós Attila káprázatos díszleteiben és Vágó Nelly korhű jelmezeivel kerül színpadra. A négy előadásból álló sorozatban Sümegi Eszter mellett Fodor Beatrix kelti életre Aidát, aki ebben a szerepben szintén debütál. Amnerisként Komlósi Ildikót és Wiedemann Bernadettet láthatjuk, Radamest Fekete Attila és Bándi János énekli.

 

A produkció adatlapjáért kattintson IDE.