Tovább a tartalomhoz

Az Országos Mentőszolgálat köszönőlevélben fejezte ki háláját a Shakespeare Estélyen lebonyolított jótékonysági árverés sikeréért.

"Ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket a Shakespeare Estély keretében lezajlott, sikeres jótékonysági árverésért, melynek bevételéből fontos, az életmentést segítő mentéstechnikai eszközök beszerzésére nyílik lehetőségünk. 

A köszönet mellett levelünket a gratuláció szándéka is motiválja, hiszen a fellépő művészek, Domingo mester és nem utolsó sorban a műsorvezetésre is vállalkozó Főigazgató jóvoltából egy felejthetetlen estét tölthettünk a Magyar Állami Operaház falai között" – írta Máté Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója, dr. Czakler Éva, az OMSZ Alapítvány alelnöke és Győrfi Pál kommunikációs és pr igazgató, aki az árverés előtt személyesen is köszöntötte a licitálásra invitált közönséget. 

A jótékonysági árverés a főműsort követően zajlott, melyen többek között Plácido Domingo Radames-jelmezére (Aida, 1987) is lehetett licitálni. Az árverésre bocsátott tárgyak kikiáltási összege 1.243.000 forint volt, a licitet 3.735.000 forinttal zárták.

Fotó: Csibi Szilvia