Tovább a tartalomhoz

A Magyar Nemzeti Balett a bővülő balettrepertoárra való tekintettel a 2017/2018-as évadban is indít klasszikusbalett-előkészítő tanfolyamot. 



A képzésre olyan 4-11 éves fiúk és lányok jelentkezését várjuk, akiket elbűvöl a balett világa, akik szeretnének közelebbről megismerkedni a műfaj alapjaival, és később szívesen közreműködnének ifjú táncosként a társulat előadásaiban az Operaház és az Erkel Színház színpadán.

Előnyt jelent:
    - a jó állóképesség,
    - a jó ritmusérzék,
    - sporttapasztalat.

A klasszikusbalett-órák az Operaházban a Magyar Nemzeti Balett próbatermeiben lesznek, korosztálytól függően hetente 2–5 alkalommal. Az iskola legtehetségesebb növendékei pedig fellépési lehetőséget kapnak a Magyar Nemzeti Balett előadásaiban is, melyeket további próbák előznek meg.

A képzés önköltséges, díja: 12 000-24 000 Ft/fő/hónap (korosztálytól és óraszámtól függően)

A tanfolyam Solymosi Tamás, a Magyar Nemzeti Balett igazgatójának szakmai irányításával zajlik, a gyermekekkel az együttes táncművészei és balettmesterei foglalkoznak.

Jelentkezés csak e-mailben lehetséges: balettiskola@opera.hu

Érdeklődni Sárközy Holler Ágnesnél, a +36 70 684 0891 telefonszámon lehet.

Info: www.facebook.com/magyarnemzetibalettintezet

Jelentkezési határidő: 2017. május 15.

Az e-mailben kérjük megadni a gyermek nevét, korát, esetleges táncos, sportos előképzettségét, az elérhetőségeket, valamint mellékletben fényképet a gyermekről.

A felvételi helyszíne: Magyar Állami Operaház