Tovább a tartalomhoz

Az Opera fiatal énekesei, táncosai és muzsikusai lemerülnek egy májusi szombat (21.) és vasárnap (22.) estén, és előáll a búvárok számára elképzelhetetlen win-win helyzet: amikor a kincsvadász és a kincs is örülnek egymásnak. Búvároktatók: Aczél András (opera) és Rujsz Edit (balett)


BalettMerülés – május 21. (szombat) 20:00

A Magyar Nemzeti Balett művészei a modern tánc nagyágyúja, Wayne Eagling koreográfiáján, valamint saját és a Nemzeti Balett kötelékébe tartozó más koreográfusok munkáin át a modern tánc sokszínűségét villantják fel. Költői modern pas-de-deux, Piazzola zenéje ihlette tangó-fantázia és a Nabucco híres Rabszolga-kórusára készült táncmű is lesz a most látható művek között. Ritka lehetőség a balettművészeket így testközelből látni!  

Jegyek a BalettMerülésre ITT válthatók.

OperaMerülés – május 22. (vasárnap) 20:00

Az Operaház művészei egy szórakoztató crossover műsor keretében mutatják meg, hogy az opera műfaja nem nehéz munka – sem nekik, sem a hallgatóságnak. Lesz itt az opera mellett még egy kis musical, evergreen, ez-az. Mindeközben a Shakespeare-évfordulóról sem feledkeznek el, a jól ismert hősök összetalálkoznak itt a színpadon, és mind dalra is fakadnak. De nem biztos, hogy pont azt éneklik majd el, amire számítotok…! 

Rendezte: Aczél András
Közreműködnek: Fodor Beatrix, Keszei Bori, Rőser Orsolya Hajnalka, Balczó Péter, Hábetler András, Szvétek László

Jegyek az OperaMerülésre ITT válthatók.

Jegyek:
Early bird: 1900 Ft
Kedvezményes diákjegy: 1900 Ft
Normál: 2400 Ft

Fontos! Diákjegyek csak érvényes Magyar Táncművészeti Főiskola (MTF), vagy a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) által kiállított diákigazolvánnyal vehetők igénybe, melyek érvényességét belépéskor ellenőrzik.


Kibillent harmóniák (Okajima Takaaki, Starostina Kristina, Biocca Mark, Cottonaro Gaetano) – Fotó: Nagy Attila