Tovább a tartalomhoz

Most hétvégén látogatható utoljára az Andrássy úti Operaház, mielőtt a népszerű OperaTour tereiben is megkezdődnek a felújítási munkálatok. Szeptember 14-től az OperaShop is szünetel, de valamennyi termék megtalálható az Erkel Színház shopjában.

A Magyar Állami Operaház nagyszabású korszerűsítése újabb szintre lép: az intézmény OperaTour névre keresztelt vezetett túráin eddig látogatható közönségforgalmi terekben is megkezdik a felújítási munkálatokat. Az Ybl-palota újranyitásáig tehát egy ideig szünetel az épületlátogatás. A hétvégén, 2020. szeptember 11-én, 12-én és 13-án azonban van még lehetőség megnézni az ország egyik legszebb épületét. A magyar és angol nyelven vezetett túrák mindhárom nap 14:00, 15:00 és 16:00 órakor kezdődnek. Vegyenek búcsút az Operaház régi külsejétől, elevenítsék fel a neoreneszánsz terek szépségeit, legyenek Önök a Ház utolsó vendégei a felújítás utolsó szakasza előtt!

Az OperaShop terme is megújul, ezért a bolt szeptember 14-től zárva tart. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy szertetett operás termékeink ne lennének megvásárolhatók, hiszen az évad egyik főhelyszínén, az Erkel Színházban zavartalanul nyitva tart a földszinten található bolt, ahol mindent megtalálnak kínálatunkból. Aki mégis az Operaházban szeretné megvásárolni kedvenc szuvenírjét, a hét folyamán még megteheti – akár összekötve egy OperaTourral.

Fotó: Nagy Attila