Tovább a tartalomhoz

A színház világa rejtélyekkel teli, a színfalak mögötti szférát csak kevesen ismerhetik. Számos gyermekprogramunk épül erre – most azonban a felnőtteken a sor. Valamennyi művészeti ág otthona az Operaház, amelynek titkokkal zsúfolt szegleteibe a tánc világnapján, azaz 2017. április 29-én nyerhetnek belátást az érdeklődők, akiknek így lehetősége nyílik a varázslat, az előadás mélyebb megértésére és az épületben folyó munka megismerésére. 

Reggel kilenctől tízig, valamint délután kettőtől háromig avatott vezetőkkel látogatható a kulisszák mögötti világ.

A 45 perces ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött magyar nyelvű idegenvezetésre két turnusban várjuk az érdeklődőket szombat reggel 09:00-től 10:00-ig illetve délután 14:00-től 15:00-ig, szakavatott vezetőkkel, akik végig kalauzolják a jelentkezőket az Operaház hosszú lépcsőin és folyosóin. Regisztrációjukat a látogatók létszámával, nevével és a kívánt turnus indulási idejének megnevezésével kérjük leadni az alábbi email címre: nyiltnap@opera.hu.

A regisztráció véglegesítéshez operaházi visszaigazolás szükséges, és szabad kapacitás függvényében, a beérkezett levelek sorrendjében töltjük fel a 30 fős csoportokat.

A csoportok az Operaház Előcsarnokából indulnak 09:00-kor és 14:00-kor  a helyszíni bejelentkezést követően, ami a körbevezetés előtt 15 perccel történik.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a nyílt napra minden csoport betelt. Köszönjük megértésüket!


Fotók: Csibi Szilvia