Tovább a tartalomhoz

Az évad utolsó OpeRaportján 2016. június 11-én Meláth Andreát, az Opera népszerű mezzoszopránját faggatják színházról, életről, kedves és kellemetlen emlékekről.



Aczél András, az Operaház rendezője, az OpeRaport ötletgazdája és Hábetler András operaénekes az Erkel Színház Nagybüféjében várja áldozatát, hogy együtt csaphassanak le rá. A két András kérdez: sikerről, sikertelenségről, szerelemről, csalódásról és megannyi izgalmas témáról. A beszélgetés mellett videóösszeállítással (a reakció persze kérdéses) és meglepetés vendéggel is kedveskedik a két ítélet-végrehajtó. A cél, hogy az Operaház kivételes személyiségeit a közönség közelebbről is megismerhesse, és egy kötetlen kötetlen beszélgetés alakuljon ki – nosztalgiával, sok mosollyal, nevetéssel vagy adott esetben néhány könnycseppel.

A "büntető talk show" soron következő vendége: Meláth Andrea mezzoszoprán, akivel a közönség az idei évadban olyan darabokban találkozhatott, mint a Farnace, A kéjenc útja, A varázsfuvola, a gyermekek számára készült Leánder és Lenszirom vagy a Hamlet című Szokolay-opera koncertszerű előadása.

Időpont: 2016. június 11. szombat, 16 óra
Helyszín: Erkel Színház – Nagybüfé
Jegyár: 1000.- Ft


Fotók: Rákossy Péter (Farnace), Nagy Attila (Leánder és Lenszirom), Éder Vera (Xerxes)