Tovább a tartalomhoz

Tisztelt Jegyvásárlóink!

A Billy Elliot – a Musical című produkciónk 2016. júliusi és augusztusi előadásainak helyszíne megváltozott, az Erkel Színház helyett az Operaházban tekinthetik meg a darabot. Az Operaház helyárai jóval magasabbak, azonban az Erkel Színházba megváltott jegyek cseréje kategóriaegyeztetéssel történik. Azaz ha valaki az 5. sorba vett jegyet, cserejegye is az 5. sorba fog szólni, ha páholyba, akkor az Operaház egyik hasonló fekvésű páholyából élvezheti az előadást – ráfizetés nélkül.


Továbbá tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy az Erkel Színházba 11:00-ra meghirdetett előadások kezdési időpontja nem változik, a 17:00-ra és 19:00-ra kitűzött előadásaink egységesen 18:00-kor kezdődnek majd az Operaházban.

Az Operaházba szóló jegyeket vendégeink 2016. június 15-től, az Opera Értékesítési Centrumában (1061 Budapest Hajós u. 13-15. 90-es kapucsengő, nyitva tartás hétfőtől péntekig 10:00-17:00) eredeti jegyük felmutatásával vehetik át – ez érvényes mind a személyesen, mind az online megvásárolt helyekre. Vidéki és külföldi vásárlóink számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy az előadás előtt vegyék fel cserejegyüket – az eredeti jegy birtokában.

A kivételes helyzetre való tekintettel azokat a Billy Elliot-jegyeket, amelyeken az Erkel Színház szerepel játszóhelyként, más időpontra cserélni vagy visszaváltani* kizárólag június 15. és 30. között áll módunkban! (Bővebb információ: http://www.opera.hu/vasarloiaszf )

*A térítésmentes jegycserére a Billy Elliot előadást érintő helyszínváltozás miatt kerül sor. Ez a lehetőség nem vehető igénybe azonos előadás más napra / más időpontra cserélése esetén! (pl: nem kérheti a vásárló, hogy július 31-i, délelőtti Billy Elliot-jegyét augusztus 13-i esti Billy Elliot jegyre cseréljük)

További felvilágosítással az Opera Értékesítési Centrum munkatársai szolgálnak nyitva tartási időben: hétköznap 10:00 és 17:00 óra között.

1061 Budapest, Hajós utca 13-15. / földszint I. (90-es kapucsengő)
Telefon: +36-1/332-7914
E-mail: jegy@opera.hu

Köszönjük megértésüket!