Tovább a tartalomhoz

A Magyar Állami Operaház a 2020-as évben a járványhelyzet miatt elmaradt előadásokra szóló jegyek és bérlethányadok visszatérítését vagy utalványra való váltását 2021. január 31-ig meghosszabbítja. Az intézmény egyben felhívja tisztelt Vásárlói figyelmét, hogy a határidőn túl érkezett kérések teljesítésére már nem lesz lehetőség.

A 2020 március közepe óta tartó rendkívüli helyzet miatt az Opera számtalan előadása és programja lemondására kényszerült, amely bérlettel és jeggyel rendelkező nézők ezreit érintette. 2020 tavasza óta az Opera Értékesítési Centrum munkatársai folyamatosan kezelik az így keletkezett cseréket, visszaváltásokat.

A jegyek és bérlethányadok értékével megegyező értékű utalványok/szabadfelhasználású jegyek igénylésére eredetileg 2020. december 31-ig volt lehetőség. Azonban tekintettel arra, hogy az elmúlt időszak minden Néző számára rendkívüli helyzetet teremtett, az Opera szeretne azoknak is kedvezni, akik az utalványra váltásról, illetve a visszaváltás lehetőségéről esetleg lemaradtak. Hogy mindenki pótolni tudja a tavalyi elmaradást, az eredeti határidőt az intézmény egy hónappal meghosszabbítja: minden elmaradt előadásra szóló jegy/bérlethányad még 2021. január 31-ig visszaváltható vagy utalványra váltható.

Felhívjuk szíves figyelmünket, hogy e határidő után azonban már nem áll módunkban a 2020-as év elmaradt előadásainak jegyeit és/vagy bérleteit cserélni vagy visszaváltani!

Kérjük, hogy ilyen irányú kéréseiket 2020. január 31-ig a jegy@opera.hu e-mail-címen szíveskedjenek jelezni munkatársainknak!

Megértésüket köszönve jó egészséget kíván a Magyar Állami Operaház.