Tovább a tartalomhoz

Kedves Közönségünk!

Magyarország kormányának 2020. március 11- döntése alapján tilos a 100 fő fölötti beltéri rendezvények tartása.

A Magyar Állami Operaház valamennyi jelenlegi játszóhelyén egyelőre 2020. április 3-ig valamennyi előadás, koncert és egyéb rendezvény (különleges esemény) törlésre kerül. Valamennyi jegypénztárunk és Opera Shop zárva tart, valamint az operaházi vezetett túrák is szünetelnek.

Az ebben az időszakban elmaradó előadásokra megváltott jegyek árát és bérletek esetén, bérlethányadát a Magyar Állami Operaház utalvány formájában visszatéríti Nézői számára. 

vis maior helyzetre tekintettel a jegyek, bérletek értékét készpénzben visszatéríteni nem tudjuk. A rendkívüli helyzet miatt irodáink és jegypénztáraink az egészségügyi veszélyhelyzet visszavonásáig zárva tartanak. 

Kérjük Nézőinket, hogy jegyeiket és bérleteiket tartsák meg az utalványok átvételéig, melyre az Opera Értékesítési Centrumban lesz majd lehetőség 2020 év végéig.

Az utalványok azzal az összeggel lesznek „feltöltve”, mellyel a megváltott jegyek, illetve a megváltott bérletek elmaradó előadásainak hányadai rendelkeznek. Az utalványokat 2021. június 30-ig válthatják be, akár több részletben is. Az utalványok felhasználhatók a következő évadra szóló bérletek megvásárlásánál is. 

Felhívjuk Bérlőink figyelmét, hogy a bérletben szereplő – változással érintett – előadásoknak a bérlethányadát tudjuk feltölteni az utalványra!

A Kormány kihirdetett rendeleteinek későbbi változásait szem előtt tartva frissítjük folyamatosan információinkat, kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat!

Köszönjük megértésüket és szíves együttműködésüket!