Tovább a tartalomhoz

Színpadi sztorik szelfiben

A nevetés világnapján – amely igen szerencsésen fedte le egymást az Anyák napjával 2021 tavaszán – az Opera új, exkluzív sorozatot indított. Ennek lényege egyszerű: operaszínpadon vagy balettelőadáson történt élményüket mesélhetik el azok a művészek, akik erre kedvet éreznek (mert mindenkivel mindenféle történt már, az egészen biztos). Milyen helyzet, esemény, reakció szakította meg az előadás illő elmélyültségét, amelynek nyomán csak a fojtogató nevetés kínálkozott mint megoldás?

A két percbe sűrített történeteket a művészek szelfi módban, saját telefonjukkal rögzítik, hogy még fesztelenebbül számolhassanak be az ő titkos színpadi életük egy-egy viccesre sikeredett mozzanatáról. A sorozat a 2021/22-es évadban is tartott, vágatlan epizódjait hétvégén jelentette meg az Opera közösségi oldalain, ahol a korábbi videók is visszanézhetők.

Eddigi sztorizók: Balga GabriellaBátki Fazekas Zoltán, Bernáth ÉvaBoncsér Gergely, Brickner SzabolcsCserhalmi Ferenc, Endrész FerencErdős RóbertFülep MátéFürjes Anna Csenge, Hanczár GyörgyHorti LillaKeszei Bori, Kiss AndrásKolonits KláraKovácsházi IstvánKováts KolosLászló Boldizsár, Megyesi ZoltánMiklósa Erika, Nánási HelgaNinh Duc Hoang Long, Nagy Zsófia, Palerdi AndrásPasztircsák Polina, Pataki Potyók Dániel, Rácz IstvánRácz Rita, Rálik Szilvia, Rezsnyák RóbertSahakyan LusineSándor Csaba, Simon Krisztina, Szappanos TiborSzántó Andrea, Szemenyei János, Szerekován JánosSzvétek László, Váradi ZitaVárhelyi ÉvaZavaros Eszter

A teljes lejátszási listáért kattintson IDE!